TENTANG KAMI

 

SYARIKAT KAMI

LIZDIN Enterprise ditubuhkan pada 6 Ogos 2014. Syarikat ini fokus kepada penjualan pelbagai produk rumah, dapur, aksesori kereta, kecantikan, kesihatan, barangan baby, permainan dan macam – macam lagi secara online. Nombor pendaftaran syarikat 002349212-W. Misi utama kami ialah menjadikan laman web MurahBeb.com sebagai tempat pilihan ramai untuk berbelanja dalam masa 5 tahun.

Pilihlah Kami?

Kebanyakan barang – barang di MurahBeb.com dijual lebih rendah dari harga pasaran. Oleh sebab itu, ia memberi penjimatan yang lebih kepada anda!
Barang – barang di MurahBeb.com semuanya dikawal kualitinya. Semua stok akan disemak dengan teliti oleh pegawai kami sebelum dihantar kepada pelanggan menggunakan poslaju atau pos parcel (bungkusan).
Kami ingin memberi layanan yang terbaik untuk pelanggan kami. Anda boleh SMS kami 24 jam setiap hari kepada nombor pegawai kami Encik Deen 011 15326214 . CALL hanya pada waktu pejabat sahaja ( 9 pagi sampai 5 petang), tetapi atas kes – kes tertentu, kami menerima / membuat panggilan diluar waktu pejabat untuk keselesaan pelanggan MurahBeb.com
Untuk barang – barang yang bersaiz kecil, kami menggunakan Pos Laju supaya penghantaran akan lebih cepat dan mudah. Bagi barang – barang yang bersaiz besar, kami menggunakan pos parcel (bungkusan) untuk memberi penjimatan yang lebih kepada pelanggan. Tempoh penghantaran menggunakan pos parcel adalah dari 3-5 hari waktu bekerja. Pos Laju pula dalam 1-3 hari waktu bekerja.
Laman web MurahBeb.com dikendalikan oleh Lizdin Enterprise, dengan Nombor Pendaftaran Syarikat 002349212-W. Syarikat ini didaftarkan di Suruhajaya Syarikat Malaysia Putrajaya.
Anda boleh menyemak status penghantaran produk anda melalu website kami di sini atau semak di laman web Pos Laju atau Pos Parcel. Mudah dan senang

 

*Buat masa ini, pihak syarikat hanya membuat penjualan secara ONLINE sahaja, dan penghantaran produk melalui Pos Laju atau Pos Parcel sahaja .Kami belum lagi menyediakan penghantaran secara COD (Cash On Delivery). Insyaallah ciri ini akan dipertimbangkan kelak. 

 

KENAPA ANDA HARUS BELI DARIPADA KAMI?

  • Syarikat kami iaitu Lizdin Enterprise (Dahulu dikenali sebagai Success Action Enterprise) adalah syarikat yang berdaftar dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (Nombor Pendaftaran Syarikat Lizdin Enterprise >> 002349212-W (Boleh telefon SSM untuk pastikan kesahihahan info 03-7721 4000)
  • Kami telah menjual pelbagai jenis produk secara online antaranya Alat Jimat Minyak Max Power Controller (MPC) yang berharga RM 199 . Lihat bukti penghantaran produk MPC disini >> KLIK SINI
  • Semua penghantaran sama ada Pos Laju atau Pos Parcel akan diberikan sekali kod tracking dimana anda boleh menyemak status penghantaran “live” secara online (Sila semak status penghantaran selepas sehari pengesahan pembayaran dilakukan kerana Pos Malaysia mengambil masa sedikit untuk “update” data)
  • Kami mempunyai pelbagai jenis cabang bisnes yang lain seperti homestay gombak dan pembinaan aplikasi / games di Google Play Store dan Apple App Store

 

PRODUK YANG UNIK ?

Ya, di MurahBeb.com, kami menjual pelbagai produk – produk yang unik, hebat, mempunyai pelbagai fungsi dan jarang dijual di pasaran. Kami berharap setiap produk yang kami jual mampu menambah baik kehidupan anda sekeluarga, insyaallah!

PEGAWAI KAMI

image preview Encik Deen HP: 011 15326214